dilluns, 7 de maig del 2018

Raitapääsky

La revista 1/2018 de Ottobre desing té molts models que ens agraden tan a la meva filla com a mi (i que per sort arriben a la talla 170). Ja vaig cosir el vestit Viivat que el podeu veure aquí. I aquesta vegada he fet la camisola Raitapääsky.
La revista 1/2018 de Ottobre desing tiene muchos modelos que nos gustan tanto a mi hija como a mí (y que por suerte llegan a la talla 170). Ya cosí el vestido Viivat que los podéis ver aquí. Y esta vez he hecho la camisola Raitapääsky.

És un model que combina una tela de camiseta i una tela plana. I que m'ha anat molt bé per utilitzar dos retalls de teles que tenia. Per cert, la de camiseta ja és la 5ena que utilitzo del repte #12meses12telas que a principis d'any va organitzar Las Marujadas de Peluchona.
Es un modelo que combina una tela de camiseta y una tela plana. Y que me ha ido genial para utilizar dos retales de telas que tenía. Por cierto, la tela de camiseta ya es la 5ª que utilizo del reto #12meses12telas que a principios de año organizó Las Marujadas de Peluchona.

El coll va rematat amb tela de puny. He baixat l'escot un parell de cm perquè per la primavera el trobava massa tancat, i crec que l'hauria d'haver baixat més encara. 
El cuello va rematado con tela de puño. Baje el escote un par de cm porqué para la primavera lo encontraba demasiado cerrado, y creo que lo debería haber bajado más.

La meva filla està encantada, perquè li agraden les bruses, però no van gaire bé per jugar i aquesta combinació de camiseta i brusa és la solució.
Mi hija está encantada, porqué le gustan las blusas, pero no van demasiado bien para jugar y esta combinación de camiseta y blusa es la solución.


Ja em queden menys teles. 
Ya me quedan menos telas.

Patró: Raitapääsky revista Ottobre desing 1/2018
Teles: Punt camiseta de La Casa del Retall i Tela plana de botiga Desfilart
Sílvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada